Arxiu dʼarticle

LES QUALITATS DE LES LLAVORS

2013-07-11 20:27
    LLI  (Llinosa) Font natural d’OMEGA-3 Vitamines B1, B2, B3, B6, E i Lecitina Ferro, fòsfor i zinc Beneficis digestius per la gran aportació de fibra dietètica, soluble i insoluble: regulació del sistema digestiu, ajuda al moviment intestinal. Propietats laxants, mucolítiques i...

—————

LES QUALITATS DELS CEREALS

2013-07-11 20:24
    AMARANT Ideal per esportistes Ric en proteïnes, vitamines C i A, fibra i calci (el doble que la llet), silici, magnesi, àcid oleic i linoleic Aminoàcids: metionina i lisina (desenvolupament cervell) Es beneficiós  per l’anèmia, durant l’embaràs i la lactància i per la...

—————

QUINOA

2013-07-10 18:19
QUINOA   Cereal ric en proteïnes i minerals (ferro i magnesi), de gust agradable i textura suau. Prové dels Andes, i tècnicament, es la llavor d’una herba. Es cuina de 15 a 20 minuts (el gra s’ha de tornar transparent), posant 3 parts d’aigua (o brou) per 1 de quinoa, i tant pot fer-se servir...

—————

VEGANS I SENSE GLUTEN

2013-06-25 19:22
TASTA ELS NOSTRES PRODUCTES TAIFUN, TOFUS I BURGUERS 100% VEGETALS I SENSE GLUTEN. ESTAN MMMMMMMMMMMM!!

—————

VEGANS I SENSE GLUTEN

2013-06-25 19:16
TASTA ELS TOFUS I BURGUERS SENSE GLUTEN! ESTAN MMMMMMMMMMMM!!

—————

Sigles que pots trobar:

2013-06-19 18:16
SG SENSE GLUTEN SLA SENSE LACTOSA SS SENSE SUCRE SSL SENSE SAL SO SENSE OU SLL SENSE LLET SFS SENSE FRUITS SECS  

—————

LES NOSTRES FRUITES I VERDURES

2013-06-18 19:57
A la botiga hi podràs trobar fruites de temporada i també verdures dels horts de la nostre provincia de conrreu ecològic. Si ho dessitges pots adquirir cistelles de l'hort amb un assortiment i preu tancat de 10€ o 15€. Consulta l'assortiment de la cistella cada setmana a la nostre web.

—————

ROTLLO DE PIZZA D'ESPINACS

2013-06-18 12:39
INGREDIENTS: 1 BASE PIZZA FRESCA I FINA 1/2 KG ESPINACS 1 GRAPAT DE PANSES I PINYONS 2 DENTS D'ALL PICADETS Rentar be els espinacs i sofregir amb l'all, afegir les panses i pinyons, donar dos voltes. Farcir la base de pizza i enrotllar-la. Fornejar uns 20-30' (segons recomanacions fabricant) a uns...

—————

ESPAGETTI INTEGRAL A LA BOLONYESA DE SOJA

2013-06-18 12:26
INGREDIENTS  x persona: 80 gr. espaguetti integral  50 gr. soja texturitzada  salsa tomata casolana al gust formatge ratllat al gust Fer bullir l'aigua amb un pessic de sal, afegir els espagetti i la soja texturitzada. Escórrer i barrejar amb el tomata. Cobrir amb el formatge i...

—————

XERRADES

2013-06-14 18:12
Estem preparant xerrades a la fresca per aquest estiu !!

—————


Contacte

El Rebost de SANT PAU

c/ Sant Pau, 3
Girona
17007


972 22 85 86