Arxiu dʼarticle
2013-07-11 20:27
LLI (Llinosa)
Font natural d’OMEGA-3
Vitamines B1, B2, B3, B6, E i Lecitina
Ferro, fòsfor i zinc
Beneficis digestius per la gran aportació de fibra dietètica, soluble i insoluble: regulació del sistema digestiu, ajuda al moviment intestinal. Propietats laxants, mucolítiques i...
—————
2013-07-11 20:24
AMARANT
Ideal per esportistes
Ric en proteïnes, vitamines C i A, fibra i calci (el doble que la llet), silici, magnesi, àcid oleic i linoleic
Aminoàcids: metionina i lisina (desenvolupament cervell)
Es beneficiós per l’anèmia, durant l’embaràs i la lactància i per la...
—————
2013-07-10 18:19
QUINOA
Cereal ric en proteïnes i minerals (ferro i magnesi), de gust agradable i textura suau. Prové dels Andes, i tècnicament, es la llavor d’una herba.
Es cuina de 15 a 20 minuts (el gra s’ha de tornar transparent), posant 3 parts d’aigua (o brou) per 1 de quinoa, i tant pot fer-se servir...
—————
2013-06-25 19:22
TASTA ELS NOSTRES PRODUCTES TAIFUN, TOFUS I BURGUERS 100% VEGETALS I SENSE GLUTEN. ESTAN MMMMMMMMMMMM!!
—————
2013-06-25 19:16
TASTA ELS TOFUS I BURGUERS SENSE GLUTEN!
ESTAN MMMMMMMMMMMM!!
—————
2013-06-19 18:16
SG
SENSE GLUTEN
SLA
SENSE LACTOSA
SS
SENSE SUCRE
SSL
SENSE SAL
SO
SENSE OU
SLL
SENSE LLET
SFS
SENSE FRUITS SECS
—————
2013-06-18 19:57
A la botiga hi podràs trobar fruites de temporada i també verdures dels horts de la nostre provincia de conrreu ecològic. Si ho dessitges pots adquirir cistelles de l'hort amb un assortiment i preu tancat de 10€ o 15€. Consulta l'assortiment de la cistella cada setmana a la nostre web.
—————
2013-06-18 12:39
INGREDIENTS:
1 BASE PIZZA FRESCA I FINA
1/2 KG ESPINACS
1 GRAPAT DE PANSES I PINYONS
2 DENTS D'ALL PICADETS
Rentar be els espinacs i sofregir amb l'all, afegir les panses i pinyons, donar dos voltes. Farcir la base de pizza i enrotllar-la. Fornejar uns 20-30' (segons recomanacions fabricant) a uns...
—————
2013-06-18 12:26
INGREDIENTS x persona:
80 gr. espaguetti integral
50 gr. soja texturitzada
salsa tomata casolana al gust
formatge ratllat al gust
Fer bullir l'aigua amb un pessic de sal, afegir els espagetti i la soja texturitzada. Escórrer i barrejar amb el tomata. Cobrir amb el formatge i...
—————
2013-06-14 18:12
Estem preparant xerrades a la fresca per aquest estiu !!
—————